01

Talenten promoten

De promotie van de diversiteit binnen de teams vormt een bijkomende sterkte voor Sibelga: de ontwikkeling van een échte collectieve intelligentie en de wil om voorstellen te doen om onze processen en diensten te verbeteren.

Sibelga Rapport Annuel 2019 Talenten promoten

Kennismaking met onze toekomstige technici

Op 28 maart heeft Sibelga een nogal origineel evenement georganiseerd: de Technician Jobdating. Doel: de carrièremogelijkheden in de onderneming in de schijnwerpers plaatsen en op termijn 30 nieuwe technici aanwerven. Een honderdtal kandidaten heeft demonstraties bijgewoond en gepraat met technisch verantwoordelijken en recruteurs. In deze ‘jobdatingsfeer’ kon iedereen zich voorstellen en zijn motivatie in de verf zetten.

Sibelga Rapport Annuel 2019

Sessies om geïnspireerd te raken

Niets beter dan een open geest om nieuwe ideeën te bedenken. Sibelga nodigt regelmatig gesprekspartners uit afkomstig uit verschillende hoeken.  Het is de bedoeling om samen met de line managers tijdens ‘inspirerende sessies’ reflectie en innovatie aan te zwengelen. Een aannemer, een sterrenchef of nog een expert op het gebied van nieuwe technologieën kwamen hun ervaringen delen om nieuwe ideeën te laten bloeien.

Sibelga Rapport Annuel 2019